lauantai 27. helmikuuta 2010

Hui kaikki ! Hui siksi että taas on sormet pistetty uuteen soppaan. Ei sitten minkäänlaista tietoa miten tämä toimii mutta eiköhän tuo jossain vaiheessa ala valjeta. Teillä saatta olla hauskaakin kun seuraatte alun onnetonta räpellystä ( siis jos seuraatte ).

Niin...olen jo pitkään miettinyt blogin aloittamista, onko aikaa ja mitä sitä nyt sitten kirjoittais. Ei sillä etteikö tässä perheesä sattuisi ja tapahtuisi, siitä pitävät huolen kolme eri ikäistä ja luontoista tyttöäni plus minä neljäntenä päälle. On 4 -vuotiaan uhmaikää, 12-esimurkkuikää, 14-vuotiaan murkkumurkkuikää ja 44-vuotiaan myöhäismurkkuesivaihdevuosi vai mitä lie ikää. Ei kun pyyhitään tuo esivaihdevuosi-ikä pois, kuulostaa ihan hirveeltä, ei onneksi vielä.

Voisi kai tämänkin ajan tietysti käyttää järkevämminkin, esim. lenkkeilemällä tai siivoamalla tai lukemalla (= sivistymällä ) tai laihtumalla. Tämä muuten viekin ajatukset pois ruuasta, yritän siis vähän tiputtaa painoa muun sähellyksen ohessa ( paitsi että nyt on koko ajan NÄLKÄ !!! )

Vähän vielä voisin valottaa minkälaisesta suloisesta sekamelskasta on kyse. Eli siis nettikauppa Willa Ilonan ja sen ympärille kuuluvan suloisen sekamelskan edesottamuksia olisi tarkoitus " raapustella " ylös. Katsotaan miten käy :) Pari tulevaa kommenttia jo tiedän..." äiti tämä on niin nolo" ...:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti