perjantai 21. tammikuuta 2011

PIENI JÄNNITTÄJÄ

Mahaan sattuu, jännittää, pakko mennä taas vessaan, tuntuu että oksettaa...on menossa taas tämmöinen kausi meidän pienimmällä. Vuosi sitten oli sama ruljanssi ja sitä kesti ja kesti, voisi sanoa että ihan tarpeeksi asti. Siinäpä miettimistä kun mitään syytä ei pitäisi olla, ihan kysymysmerkkinä ollaan. Samaa näissä kyllä viime vuoteen verrattuna on että takana pitkä köhäröhäräkäkorvatulehdustauti ja kaksi peräkkäistä lääkekuuria. Nyt onneksi näyttää että olo alkaa kohentua ja vessassa ravaaminenkin on vähentynyt huomattavasti. Kyllä taas osaa arvostaa kun tauti on tiessään ( osaan kyllä aina ) ja ipana terveitten kirjoissa.
Itsellekkin pitäisi kyllä löytyä jostain vähän lisäpotkua, tiiän kyllä että kun aurinko alkaa näyttäytyä niin silloin viimeistään virta lisääntyy. Nyt on vähän kateissa.Saattaapi olla kyllä syynä vielä taudin rippeet. Oli nimittäin semmoinen kurkkukipeä että enpä muista milloin viimeksi. Eikä kestänyt kun kaks viikkoo.

Oliskohan aika vaihtaa kotona vaikka huonekalujen paikkaa ? Hmmmm...hyvä idea.
Arvatkaa minkä haluaisin kotiin hankkia ? Ison vanhan vaatekaapin. Eteiseen. Ihan kohta menee hermo tuon takkivuoren kanssa. Voipi olla että muutama ylimääräinen siinä roikkuu mutta silti. Juuu, semmoisesta alan nyt haaveilla oikein kunnolla. Puunvärinen vanha tai kulunut valkoinen. Herranen aika, sehän on ihan PAKKO saada.
Tässähän alkaa jo nyt piristyä.

Puodilta kuulumisia sellaisia että aleen laiton vähän lisäpotkua tämän viikonlopun ajakasi, kaikista tuotteista on - 15 %. Esim. tarjoustuotteitahan saa hankittua nyt tosi mukavilla hinnoilla. Keväälle pitäisi tehdä tilaa. Kiivaasti mietin uusia juttuja valikoimaan. Niin ja Calouita on taas tulossa keväällä, vanhat tutut mallit joissa aivan ihana huippusöpö väri pinkki sekä ihan uusi aikas magee malli. Laitan kuvia heti kun saan.

Kello juoksee jo 9 kohti kovaa vauhtia. Makuuhuoneestakin kuuluu sopivasti ääääiiitiiii. Perjantai on semmoinen päivä että pienimmällä on vapaapäivä hoidosta. Puodilla on siis tänään pikkuapulainen. Ei muuta kun hommiin !

Mukavaa viikonloppua :)

Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti