keskiviikko 18. toukokuuta 2011

TULOSSA HIENO KESÄ !!

Otsikon väittämä perustuu aamulla kaupassa kuulemaani vanhaan sanontaan.Eli jos Erkin päivänä, tänään on siis kaikilla Erkeillä kuulema nimpparit, onnee vain kovasti ;), niin jos Erkin päivänä on kylmä niin tulee lämmin kesä. Ja kaikkee mitä Erkin päivänä on paljon niin sitä ei sitten kesällä oo. Olikohan se niin ?? Siihen peilaten ei sitten ens kesänä paljon sontikkaa ( = sateenvarjo ) tarvita. Eipä kyllä haittaa yhtään. Jee, hellettä luvassa !!

Pitkään on ollut tässä hiljaiseloa, melkein kaksi kuukautta. Anteeks ! Mutta tässä välissä onkin tapahtunut kaikkea kivaa. Minäpä se törötän istua täällä ihan oikeassa kaupassa Willa Ilonassa ja katselen keskustan vilinää. Otin ja lähin tuolta "korvesta" ( n. 2 km keskustasta ) ja muutin putiikkini kirkolle. Nyt meillä on siis verkkokauppa ja ihka oikea ns. kivijalkakauppa. Arvatkaa onko kivaa ?? NO ONONON !
Tuo "keskustan vilinä" on kyllä nyt näin toukokuun puolivälin paikkeilla ja tämmöisenä sadepäivänä aika kaukaa haettu, hirmuisesti trafiikkia ei vielä ole. Voi että me kaikki ootellaan teitä ihanat lomalaiset tänne ! Saadaan vähän eloa tänne pienen paikkakunnan kylänraitille.

Aikamoinen homma oli muutossa vaikka mistään isosta kaupasta ei ole kyse. Onneksi tilan puolesta selvittiin ihan maalauksella mutta muuten tavaroiden roudaaminen ja tuotteiden asettelu vei kyllä mehut muutamaksi viikoksi. Se kun ei käy ihan niin että laitat ne nyt vain siihen, ei kait tuossa kauaa mene ( arvannette kenen kommentteja... ). E-e ei, niitten on oltava just oikeilla paikoillaan ja paikkoja pitää vaihtaa ja mallata että näyttää hyvältä ja kivalta. Vähän vielä tavarat hakee paikkaansa ja kun uutta tulee tasaisesti niin sehän on jatkuva mylläkkä päällänsä :)

Kotonahan se ottaa myös oman aikansa että päästään jonkinlaiseen rytmiin. Nyt ei ookkaan äitee kotona kun nuoriso palailee koulusta. Ilta vierähtää aikas nopeasti kun ollaan kotona vasta puoli kuuden maissa. Kotihommissa ollaan auttamattomasti jälessä ( ikuisuuskysymys ) mutta tehään kun ehitään.

Mutta tykkään tykkään tykkään tästä uudesta elämäntilanteesta. On niin kiva jutustella ja vaihtaa kuulumisia erilaisten ihmisten kanssa, lähteä aamulla töihin kotiseinien ulkopuolelle. Ihan huippua !

Hirmuisen iso kiitos tytöilleni, ootte olleet apuna kotona. Pusu ja halaus <3. Hirmuisen iso kiitos myös puoliskolleni kannustuksesta ja avusta ja lauantaisista siivouksista :) Pusu ja halaus sinnekkin <3.

Tervetuloa kaikille tutustelemaan puotiin. Se ihan oikea avajais/tutustumispäivä on vielä pitämättä. Suunnitteluvaiheessa, suunnitteluvaiheessa...

Uusi puotimme löytyy osoitteessa Kainuuntie 15.

Nähdään !!

Maiku

PS. Juu kuviakin olisin laittanut mutta eipä tuo innostu lataamaan. Mikähän mahtanee olla vikana ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti