tiistai 28. syyskuuta 2010

Jihuu tiistai !!

Jihuu siksi että maanantai selätetty, huh huh. Jostain syystä se on päivä jolloin en pysty keskittymään kunnolla mihinkään. Ei tykkää maanantaista ei. Samoin sunnuntai on päivä joka ei kuulu suosikkeihini. Juu outoo on koska on viikonloppu ja vapaa mutta siinä on joku ihme fiilis mistä en tykkää, varsinkin iltapäivä ja ilta on semmosia mitkä voisin hypätä yli.

Eilen oli vielä kaikenkukkuraksi tosi tosi "maanantai-päivä". Meinas mennä hermot ihan kokonaan. Nettitikku rikki, jippii, ihan mykkä. " Juu lähimpään korjaamoon kehottaisin viemään ", sanoi ystävällinen miesääni langan toisessa päässä. JESS !! Niin vähän arvelinkin. ARGHHH !! Kiikuta printteri toiselle koneelle, tosiasiassa ei iso vaiva mutta että maanantaille kun tämmöisiä vastuksia kerätään niin kyllä koittelee. Juu tietysti paperit loppu, hae varastosta lisää ( tämäkin vielä, sinnehän on matkaa ihan kymmenisen metriä ). " Ei voi olla näin hidasta tämä paperin ulos saaminen !! " Vanha pöytäkone rouskutti paperia leppoisasti pihalle. Nooo eipä mulla kiire ois ollukkaan...edelleen ARGGHHH !! No paperit tuli ajallaan ja hyvin kerkesivät, mullakin jo vähän verenpaine vähän laski. Sain sen kyllä kivasti vielä koholle kun rupesin iltapäivällä vähän laittelemaan paikkoja ja imuroimaan. Suurimman ärsytyksen sain tavaraa pursuavista kaapeista. En kertakaikkiaan oo järjestyksen ihminen. Ajattelin että haen ison mustan jätesäkin ja alan lappaa tavaraa sinne niin johan alkaa tulla tilaa. Onko sitä tavaraa meillä liikaa ? Vai liian vähän tilaa ? Vai mikä tässä mättää ?
Tulin siihen tulokseen että varaan kirppispöydän ja laitan hinnat niin alas että kotiin ei tarvis enää niitä kiikutella. Pakko, ihan oman ja muitten mielenterveyden vuoksi. Ilta meni kyllä sitten suht. leppoisasti, vähän pyykkiä, teeveetä ja sitärataa. Näin jälkeenpäin aatellen ei tuo nyt niin paha ollutkaan :)

Tänään pitäisi saada siis tikku hoitoon, Kajaaniin joudutaan vissiin potilas viemään. Taidan kuitenkin käväistä paikallisessa ensin kysymässä josko jotain henkeä siihen saisivat taiottua.

Yritin muuten vähän muuttaa blogin ulkoasua, vähän huonolla menestyksellä tosin :(
Mistähän se on napannut tuota vaaleansinistä noihin otsikoihin ?? Ei ymmärrä eikä nyt kerkee ruveta korjailemaan. Katellaan jonkin aikaa sinistä ( joka ei käy muihin väreihin ollenkaan ).

Superkivaa on että joukkonne rakkaat blogini seuraajat on saanut taas yhden uuden jäsenen. Niiin kovasti tervetuloa !

Nyt täytyy rientää !

Mukavaa viikkoa !

Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti