tiistai 14. syyskuuta 2010

NIISKUTUSTA JA VILLASUKKAA

Jepulis, syysflunssasta ollaan melkein kaikki päästy osalliseksi. Ei onneksi mitenkään pahasta mutta yskää, niiskutusta ja kurkkukipua. Yäks, ei tykkää.
Tännekkään en oo jaksanut mitään raapustella, aina kun päivän töistä selviää niin mitään ylimääräistä ei oo huvittanut tehdä. Villasukat jalassa vain hipsuteltu kotona.

Mulla on muuten aina villasukat jalassa, päivät, yöt, kesät, talvet. No ehkä niillä ihan helteisimmillä päivillä ei mutta melkein. Ootteko kuulleet semmoisesta vaivasta kun levottomat jalat ? Kiva jos ootte vain kuulleet, ettette itse kärsi niistä. Minä aina pääsen osalliseksi siitä ihanuudesta, varsinkin kun pitäsi saada unenpäästä kiinni. Se on niiiin inhottavaa, sitä ei oikein osaa kuvailla...niinkun kutittais jalkoja sisäpuolelta ja niitä täytyy liikutella vähän väliä. Villasukat yleensä sitten vähän rauhoittaa, niin ja pienimmän kasvukipuihinkin yöllä vetäisen pirpanalle villikset jalkaan. Ihan niinkuin auttais.

Syyskuu on jo kohta puolessa välissä. Ei millään malttais oottaa kaikkea sitä uutta mitä on tulossa. Puodille on pakko järkkäillä uusia hyllyjä, ei muuten mahduta tulevien kanssa minnekkään. Tulossa on muuten myös Caloulta pari syysmallia niistä ihanista puukengistä, olkaahan kuulolla, niitten pitäisi jo saapua tässä kuussa.

Tänään pakataan taas yksi puusohva matkaan, viimeistä viedään. On ihan orpo olo kun kotiin ei jää yhtää puista vanhaa kaunotarta, niihin nimittäin kiintyy. Pakko ruveta etsimään uutta tilalle :)

Mukavaa viikkoa !
Maiku

4 kommenttia:

 1. Tyttärelläni on levottomat jalat, ja on tosi kurjaa. Joku lääkäri tietää - joltakin negatiivisia kommentteja.

  SyysCalouta odotellessa, edelliset saivat paljon huomiota osakseen!
  Tia

  VastaaPoista
 2. Niinpä, ja näyttää vielä että peijakas kulkee vähän perintönä tuo levottomuus :(

  Villasukat jalkaan vain :)

  VastaaPoista
 3. Lueskelin juuri ensimmäistä kertaa blogiasi ja huomasin tuon lattiaremonttipostauksen. Mulla olis lähiaikoina samanlainen projekti edessä, ehkä;) Kerro miten onnistui ja kuinka kaunis tuli, vaalea? Olis kiva nähdä kuva lattiasta.

  VastaaPoista
 4. tervehdys Anne !

  Kyllä, kesällä tehtiin kauan odotettu lattiaremppa. Lähtötilanne oli kulunut,tummunut 80-luvulla tehty puulattia ( lautalattia ). Pitkään painiskelin tumman ja vaalean lattian välillä mutta kyllä vaalea sitten voiton vei. Haaveissa oli semmoinen vanhan ajan vaalean harmaa väri missä ihanasti lankkujen raot olisi näkyvissä. Suurin homma itsellä oli tyhjentää koko talo eli lattian teki ulkopuolinen ammattimies koska lattia piti myös hioa. Eli lattia hiottiin ja maalattiin, aikaa kului 4 pv koska välissä piti olla kuivumispäiviä, lakkauksessa ei olisi mennyt niin pitkään. Lopputulos on kiiltävä, kauniin vaal.harmaa lattia, ainut ylläri oli että lautojen raot ei jääneetkään näkyviin, alussa näytti vähän hassulta...Nyt kyllä näyttää että kun lattia vähän elää niin raot alkaa kivasti paljastua. Vaalea oli oikea valinta, ainut etta kaikki roskat näkyy paljon helpommin mutta silti vaalea oli oikea valinta. Kuvia yritän laittaa lähiaikoina.
  Ei muuta kun remppaamaan :)

  Maiku

  VastaaPoista