keskiviikko 29. joulukuuta 2010

UUSI VUOSI UUDET KUJEET

No eipä kovin pitkä aika olekkaan kun viimeksi olen tänne käynyt kuulumisia kirjoittelemassa...Ei vain kertakaikkiaan ole tänne asti päässyt.
Kaikenlaista hommaa on ollut yllinkyllin vaikka muille jakaa, joulu- ja muita kiireitä nääs. Jos muistatte niin tuo minun miehenpuolikas on toisella paikkakunnalla töissä ja sielläkin päässä on vauhtia riittänyt eikä paljon vapaapäiviä viikolla ole piiiiitkäään aikaan ollut joten se tietää lisähommaa sitten täälläkin päässä. Mutta joulu tuli ja meni, levättiin ja vain olla höllöteltiin. Kuusi vielä töröttää olkkarin nurkassa täydessä tällingissä, en ole raskinut sitä vielä heivata pihalle kun se valoissansa on niin nätti. Muutenkin on vielä kaikki jouluvermeet paikallaan, valot ja kynttilät, on niin ihanaa olla hämärässä kun tuovat tunnelmaa.

Muuten tällä välillä ei mitään maata kaatavaa ole sattunut, mitä nyt tavallisia flunssia ja korvatulehduksia, sitä mitä lasten kanssa yleensä on tarjolla. Mutta yleensä ottaen voisi todeta että elämä soljuu eteenpäin mukavasti. Näin uuden vuoden lähestyessä viime vuotta tarkistellen viime vuosi oli kyllä aika kiva, toivottavasti ensi vuoden vaihteessa voin todeta samaa.

Puotia ajatellen kovasti mielessäni pyörittelen mitä uutta sinne keksisin, jotain ehkä voisi olla tulossa mutta enpä uskalla vielä niistä enempää hiiskua.

Mutta nyt tuolta nurkasta kuuluu sydäntä särkevää itkua...pienintä ei taidettu ottaa mukaan alkavaa korttipeliin. Voi raukkaa, täytynee mennä lohduttamaan.

Palataan !
Maiku

2 kommenttia:

  1. Blogiisi jostain tieni löysin ja lukijaksi jään. Ihania tuotteita sinulla puodin puolella :)

    VastaaPoista
  2. hei ja kiitos ja tervetuloa :)
    kuten huomaat hirmuisen huonolla pidolla blogi on :(((
    nyt saan taas lisäpotkua ;)

    VastaaPoista