sunnuntai 14. marraskuuta 2010

GLÖGI-lauantai


Pitkästä aikaa moooi ja hei !
Ihan tulin nopsasti tervehtimään ja kiittämään eilisestä päivästä.
Eilen oli siis puodilla mukava mukava päivä. Vietettiin glögi-lauantaita ja kävijöitä riitti ihan koko päiväksi, välillä pieni puoti oli, voisi sanoa että ihan pullollaan väkeä. Niiin tosi mukava ja kiva että kävitte.

Glögi-päivän kävijöiden kesken lupasin arpoa palkinnon. Ensin ajattelin jotain kivaa jouluista mutta tarkemmin asiaa mietittyäni päädyin kuitenkin lahjakorttiin, saa onnellinen voittaja valita mieluista. Sitten juuri äsken suoritettuun arvontaan. Onni suosi tällä kertaa Virpiä, onnea onnea onnea !! Mukavaa sähköpostia voittajalle lähetetty.

Kotirintamalla ei mitään sen kummempia, tämä päivä on mennyt ihan rehellisesti laiskotellessa. Pari keikkaa autokuskina hevostallille mutta eipä sen isompia. Pienin opettelee innoissaan hiihtämistä kun vihdoin saatiin lunta senverran että ei ihan asfaltilla tartte suksia, muutama viikko sitten käytiin semmoinen taisto kun ensimmäiset hiutaleet tipahteli taivaalta niin sukset olisi pitänyt saada ihanjustiinsajaheti.
Niin ja viimeviikolla saunareissulla läks etuhiukset, menivät muuten aika lyhyiksi, voisi sanoa että niistä on vain muisto jäljellä. Pienimmältä siis. Kysyin että " mitä sinä oikein ajattelit kun leikkasit ? " Vastaus oli " mietin että onnistuiskohan tuo...ja leikkasin vähän naks naks...ja sehän onnistu !! sitten leikkasin loput " huoh ja vielä kerran huoh. Onneksi selvittiin vain etuhiuksilla, vannotin että ethän leikkaa enää ikinä.." en en " pyhästi luvattiin. En ollut vihainen, pidättelin koko ajan naurua, meinaan melko villin näköinen neito käsittelyn jälkeen oli. Varmuuden vuoksi isosiskoja muistutettiin että sakseja EI kannata jättää näkyville. Että tämmöistä meillä viimeviikolla.

Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti