torstai 29. huhtikuuta 2010

Hoppua ja kiirettä


Taaskin vierähti viikko etten ole kerennyt raapustaa tänne yhtikäs mitään. On ollut ihan hullu viikko, kaikkea mahdollista on viikkoon mahtunut. Ensi viikosta lähtien lupaan vierailla täällä ahkerammin ja kertoa kuulumisia.
Ajatelkaa, huomenna vappuaatto ! toukokuu ! kohta siis kesä ! Voi kun viikonloppuna olisi satamatta niin saisi vähän siistiä tuota pihapiiriä, meitin piha on...miten sen sanoisi...eläväisen näköinen :) Löytyy pyörää, isoa ja pientä, leluja, kiikkua, vähän viime syksyisiä remontin rippeitä ja pahin kaikista vanha Ooppeli. Nököttää kyllä siististi autokatoksen vieressä koivun alla mutta silti, lähtö on edessä. Ajattelin kutsua noutajan huomispäivänä. Kova pala isukille kun " ajattele maksoin siitä sillon niin ja niin paljon, ajattele " Juu juu, ei auta. On hän kyllä itsekkin sitä mieltä että pois vaan mutta eipä näytä tapahtuvan joten minäpä ryhdyn huomenna toimeen. Mutta huomenna on löydyttävä jostain orvokkeja, on jo ihan "orvokki-fiilis". Huomisen ostoslistalla on myös kummipojalle lahja, R. täyttää jo 4 v! Onnea hurjasti !! Lauantaina nähdään.
Keittiöstä tulee ihana mustikkamuffinsien tuoksu, lupasin siivota jäljet jos tytöt leipoo huomisiin koulun myyjäisiin. Tekivät onneksi tupla-annoksen joten jotain saadaan pakkaseenkin. Kello on paljon mutta keitän kyllä vielä kaffet ja maistan muffinsit. Nam !
Ihanaa Wappua kaikille ! Toivotaan että säät suosii :)
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti