torstai 12. elokuuta 2010

OSTOKSIA JA REMONTTIA ( edelleen.....)

On sitä aikaa että posti kantaa mitä ihanampia uusia tuotekuvastoja. Niitä pitäis malttaa selata miljoonan keskeneräisen asian keskellä. Voi että voi että on taas kaikkea ihanaa tarjolla.Elokuun loppupuolella on myös messut jonne mennään katsastamaan mitä kivaa uutta on tarjolla. Ja sitä muuten on. ´Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa ja kun astuin messuhalliin sisään niin olin kuin nuijalla päähän lyöty. Ihan olin seota siitä tarjonnasta, siellä kun oli kaikkea niiiiiin ihanaa. Loppujen lopuksi en osannut juuri ostoksia tehdä, haakuilin vain pitkin hallia :) Koton sitten sulattelin näkemääni ja sain tilauksia lähtemään. Mut nyt ollaan jo konkareita ja ihan eri mielellä matkaan lähdetään. Pistäkää muuten halutessanne toiveita mitä voisi etsiä, vinkkejä otetaan vastaan.

Remonttipäivitystä myös ; eilen ei irronnut ollenkaan,ei kertakaikkisesti. Oli remonttikiintö täynnä. Ja minä muka joskus haaveilen ihan kokonaisen talon rakentamisesta. Juu en haavaile enää. Oli pakko pitää välipäivä ja parempi niin, sutta ja sekundaa olis kyllä tullu, väsytti niiiiin kamalasti. Mut viikonloppuna on kaik paikat valmiit, näin on päätetty :)

Nyt alan tilaamaan tonttuja. Luitte oikein. Mailegin uusin kuvasto saapui eilen ja hellyttävien tonttujen tilaus lähtee eteenpäin tänään.

Auringon paistetta !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti