torstai 26. elokuuta 2010

Sateinen ja pikainen heippa

Liian pitkäksi venyvät nämä välit, voe että !!
Pikaiset kuulumiset kuitenkin ajattelin teille kertoilla. Niin käytiin sitten siellä Helsingissä messuilla viime viikonloppuna. Ihan pääsin ittekseni kiertelemään ja shoppailemaan, onneksi, miespuolisilla kun ei ymmärrys riitä että täytyy palata aina takaisin siihen samaan kojuun, mielellään useamman kerraan, hipistellä ja kosketella niitä tarjolla olevia ihanuuksia, miettiä oisko se nyt tämä vai tuo, ei kyllä se on sittenkin tämä...vai oisko se sittenkin tuo...Vaaka-luonne näyttää pahimman púolensa noissa hommissa, ei oo päätöksen teko helppoo ei :)

Sain kuitenkin tehtyä mielestäni ihan mukavia ostoksia ja niitä nyt sitten ootellaan. Tulossa on iso lasti Mailegin tonttuja, pientä ja suurta sekä aiiiivan superihania Mailegin tonttukalentereita, tyttöjä ja poikia. Sitten kaikenlaista lyhtyä, lasikupua, sinkkiä ( sinkki on heikkouteni, voisin ottaa sitä vaikka kaupan täyteen ) lampunvarjostimena ja kynttilänpidikkeena, kylttiä, kaappia, peltisiä kirjaimia, kaikkee en taas muistakkaan mitä. Perheen pienin kävi silläaikaa testaamassa paikallisen HopLopin ja oli ollut kivaa. Todisteena kavereille ranteessa pysyy HopLopin ranneke, ei kuulema oteta ikinä pois. Selvä, ei oteta.
Kiitos kamut T & T viikonlopusta.

Remonttirintamalla alkaa kaikki olla paketissa, tai onhan se ollut muutaman päivän.
Siis oikeesti alkoi jossain vaiheessa tuntua siltä että tämä ei lopu ikinä. En tiiä olisinko alkanut jos oisin tajunnut miten isoon urakkaan ollaan ryhtymässä. No nyt on ihanan valoisaa, ah ja voih. Vielä kun nuo keittiön kaapit..ne näyttää nimittäin aika karmeilta, jopa mies on samaa mieltä. JEEEEEE !! Saattaapi olla että niillekkin vielä jotain tehdään. Kuvia en vieläkään laita, puuttuu näet se viimeinen silaus :), siihen ei ole vielä päästy, täytyy näet harkita tarkkaan mihin alkaa nauloja nakuttamaan, ei millään raskis uutta tapettia reiittää. Ja totuuden nimessä on hiukan puhtikin pois.
Mut nyt lähen pakkaushommiin ja sitten ihan pakko ruveta pläräämään papereita. Istun tällä hetkellä semmoisten huojuvien paperikasojén keskellä, sain päähäni vaihtaa eilen lipastojen paikkaa. Arrrggh, pitikin ruveta.

Heipat seuraavaan kertaan, jospa sitten jo vaikka niitä kuvia...
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti