maanantai 9. elokuuta 2010

Oliko ihan pakko ruveta....
Nyt tuntuu vielä siltä että oliko ihan pakko ruveta oliko ? Siihen kauan odotettuun remonttiin siis.
Viime viikko oltiin siis evakossa kun lattiarempan takia tyhjennettiin koko talo. Vietettiin ihan mukava viikko läheisessa lomakylässä paritalon puolikkaassa, ihan loma se ei tosin ollut kun molemmat meistä joutui käymään kuitenkin töissä. Lauantaina päästiin suorittamaan omaa osuuttamme remontista, tarkoittaa siis katon maalausta ja tapetointia. Odotukset olivat korkealla, " lauantaina saadaan katot ja varmaan tapettiakin ja sunnuntaina ollaan jo aika pitkällä, jeeeee !! " Tilanne sunnuntai-iltana; katot maalattu niin pitkälle kun maalia riitti = olohuone, keittiö,eteinen. Ilman maalia jäi yksi makuuhuone ja kodinhoitohuone. Juu yllättävän paljon vei maalia vanha tummunut paneeli...iso huoh. No, onneksi suurin osa on maalattu, on nimittäin aikas hikistä ja raskasta puuhaa. Kaks päivää niskat nurin, milloinkahan jymähtää oikein kunnolla jumi päälle. Sitten saatiin olohuone kokonaan tapetoitua ja sekin vei YLLÄTTÄVÄN paljon aikaa, kun oli kohdistamista ja pätkää ikkunan yläpuolelle ja alapuolelle ja vaikka minkälaista suirua tarvittiin. Ei oo heikkohermoisen hommaa ei. Siksipä minä en sitä teekkään :)Tälle viikolle jäi siis vielä ihan kunnolla tekemistä, puhumattakaan siitä sekamelskasta mikä on kun autokatos on tavaraa täynnä ja mökkiviikon kamat vielä laukuissa. Iso iso huoh huoh !
Mutta lopussa kiitos seisoo, nyt vaan asennetta kohilleen. Tilaukset pakettiin ja sitten tuon sekasotkun kimppuun. Laitan sitten kuvia kun on jotain mitä näyttää. Tapettien paikat muuten heitti häränpyllyä. Saatte sitten nähdä miten.

Pikkuisen puodin kuulumisia myös. Kipaisin juuri Mummi-lähetyksen. Niin ihan tuo uusi Sitruunasooda-tuoksu. On siivoussuihke ja astianpesuaine. Tuli myös suloisia tiskiharjoja. Noita kun nuuskii niin iskee siivousinto :)

Uusia lukijoita huomasin taas ilokseni ilmaantuneen. Niiiin kovasti tervetuloa !!

Raatamaan riennän :)
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille

Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti