torstai 17. kesäkuuta 2010

Häämöttääkö remontti ?

Aikaista huomenta kaikille ! Silmät sikkurassa taidan raapustaa teille viimeisimmät kuulumiset. Mies lähti juuri äsken töihin ja heitti ilmaan sanat mitä olen jo pidemmän aikaa mielessäni odottanut; " mulla vois olla ens viikolla ehkä lomaa....."
Siis MITÄ ?? Lomaa !! Jihuuuuuujipppppiiiiitrallalallalaa !!
Ajattelin mielessäni heti että toivottavasti et ole suunnitellut mitään erikoista koska MINÄ olen ( kuvitelkaa tähän kohtaan viekas ilme ja käsien hieromista yhteen ). Ja nyt puhutaan siis R E M O N T I S T A. Puhun tästä taas ja niin kauan kun se on tehty :) Maalausta maalausta ja vielä kerran maalausta. Ehkä myös vähän tapetointia. Ja lattian hiomista ja maalausta tai lakkausta mitä se nyt sitten on. Mitään huvikseen remontoimista se ei olisi vaan ihan tarpeeseen kyllä tulisi, ainakin lattia. Oon muutaman kerran saanut puisesta lautalattiasta ilkeästi tikun jalkaani kuluneimmista kohdista. Ei sitten kiva yhtään. Lattia uusataan joka tapauksessa tämän kesän aikana ja siihenhän on kutsuttava ihan ammattimies. Tarkoittaa talon tyhjennystä ja evakkoa muutaman päivän. Jeeee !! huutaa tytöt, päästään jonnekkin mökiin asumaan vähäksi aikaa.
Ihan superia olisi jos keittiön kaapit saisi uusattua, mulle kelpasis vaikka niiden maalaaminenkin ja vetimien vaihto. Muuttuisivat kummasti, en vaan tiedä tuleeko maalaamalla hyvät ja kannattaako. Halvempi ratkaisu ainakin. Ihan hirveesti ei vielä kannata hehkuttaa, suunnitelmat saattaa muuttua vielä monta kertaa. Pidän teidät ajan tasalla :)

Ollaan herätty pikku V:n kanssa jo kuudelta, hoh hoijaa. Ei muuten mutta kun koneella venähti eilen vähän ...Nyt tarviis varmaan lähteä laittamaan jotain aamupalaa. Veikkaanpa etta vain murot kelpaavat, ei hirveästi mene alas pienellä ihmisellä näin aamulla. Toinen suosikki on lämmintä kaakaota ja paahtista. Kaakaon kuumuusaste täytyy olla " kaks millistä ja ei saa laittaa lämmikettä ". Suomennettuna tosi kuumaa ja ei saa laittaa jäähdykettä. Mistähän tuo " kaks millistä" on oikein tullut ? Meni vähän aikaa ennenkun tajusin että "ai tosi kuumaa, niinpä tietysti" :))

Puodin kuulumisia; eilen tuli Tanskasta jälkitoimitus ja kivoja lokerikkoja saapui. Lisäystä tuli myös kello valikoimaan ja hieno rautainen seinäteline kupeille tuli myös. Tänään otan mittoja ja parempia kuvia, käykääpä kurkkaamassa. Niin ja lisää Caloun Knytaa on myös saldoilla. Kengistä oli ollut juttua uusimassa Avotakassa.

Puotiin ilmoittelin myös nyt vähän kiinteitä aukioloaikoja, eli ma - to varmasti paikalla 10 - 14 ja la 9.30 - 14. Muina aikoina ja päivinä aina auki kun vain kotona joku on. Tervetulloo !!
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti