maanantai 14. kesäkuuta 2010

Messuilua

Nämä postaukset tuppaa alkamana aina samalla sävelellä " siis taas on viikko vierähtänyt..." Juu näin kävi nytkin, onko peräti enemmäkin :(
Oltiin viime viikonloppuna messuilla ja siinä hulinassa kului edeltävä viikko kaikenlaisen tarvittavan haalimisessa ja suunnitelussa, kaiken muun ohella tietenkin. En kyllä pahemmin ole ehtinyt tehdä muutakaan ( muu tarkoittaa kotitöitä ) Tämä kevät ja alkukesä on ollut jotenkin ihan mielettömän kiire, tuntuu että säntäilen ympäriinsä kun päätön kana.
Messut sujui ihan mukavasti, varsinkin lauantai oli aivan huippukiva päivä. Lauantaina messuilla oli myös Hunksit. Mitäs ootte mieltä ? Hunkseista siis. Minulla ennakko-odotuksen olivat luokkaa " no joo...eipä nyt hirveesti kiinnosta..." Mutta yllätys oli ja positiivinen sellainen. Hyvä oli show, sopiva päivä/perhe -messuille ja todella symppiksen oloisia iloisia heppuja. Ihan mahtava juttu. Meidän klaanin vanhin ja nuorin ( mummo ja V. 4,5 v. ) olivat lavan edessä eturivissä ja saivat vielä Eerikäisen Eskon ja jonkun toisen jäsenen siihen vaihtamaan muutaman sanan. Molemmat olivat aivan pyörryksissä ja mummo ei taida kokemuksesta selvitä koskaan ...:) Hunksit sai siis ainakin kolme fania lisää.
Tälle viikolle on tarjolla ( taas kerran ) putiikin järkkäily kuntoon. Messut pyöräytti paikat sielläkin ihan sekaisin.
Kotona on kesälomalaiset ja sekin työllistää jonkun verran, varsinkin jos ei oo kavereita ihan joka hetkeen. " Ei ooo tekemistä.." kuuluu heti jos muutaman minuutin on yksin. Kesälomareissua pitäisi myös alkaa suunnitella kiireen vilkkaa, pienin ilmoitti että Muumit tarttee nähdä myös tänä kesänä ja vanhin tytöistä " pakko päästä Helsinkiin vaatteita ostamaan ". Että siltä pohjalta.
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti