maanantai 28. kesäkuuta 2010

Hiljaa hyvä tulee

We did it !!
Yksi huone rempattu. JIHUUUU ! Ihana valo ja valkeus ! Tai melkein. Puuttuu vielä listat ( yllätys yllätys )ja verhotanko. Näppäränä tyttönä minä kyllä sen verhotangon kiinnitän mutta listat jätän suosiolla väliin. Toiveissa olisi huoneen haltijalla myös uusi ovi, mikä kyllä ihan asiallinen toive onkin. Sitä kun vanhaa remppaa niin se remppaamaton paikka näyttää siinä uuden vieressä sitten toosi tosi vanhalta ja kulahtaneelta.
Oli muuten aikamoinen ottelu saada irti verhokotelo ( tai mikä lie oikealta nimeltään ), no tiiätte semmoinen 80-luvulla kun tehtiin niitä hirvityksiä sinne katonrajaan. Sanon suoraan että ne on sitten R U M I A ! Meidän talo on rakennettu v.-84 ja on muuten tehty ns. tolokkua työtä ( = tehty hyvin ja huolellisesti ). Purkamisvaiheessa meinaa naurattaa ja itkettää ja käy mielessa että eikö tuo olisi vähempikin riittäny. Ei nimittäin ihan helpolla onnistu eikä ole lasten katsottavaa se touhu. Episodia voisi kuvailla pitkään ja värikkäästi mutta säästän asianomaisia :) Enivei, kotelo lähti ja vakavilta vammoilta säästyttiin. Eikä niitä tarvi purkaa enää kuin kahdesta huoneesta eli ei paha, ei paha.
Tällä viikolla odotellaan myös lattian hiojaa. Vielä ei päästä hommiin mut toivottavasti pian. Ainut jännäys tässä on kun on tulossa esikoisen rippijuhlat. Tietysti osuu just siihen saumaan. Mutta eipä panikoida, asia kerrallaan, juhlat kyllä järjestetään vaikka mikä olisi. ( Tässä vaiheessa helppo ottaa lunkisti, katotaan mikä tilanne kolmen viikon päästä...)
No huoneesta tuli kivan rauhallinen ( vaikka tapetti onkin suurikuvioista ) ja entiseen verrattuna tosi hyvä. Laitan muutaman kuvan näytille.

Puodin kuulumisia myös pikkuisen. Tuli äsken shoppailtua, ihania Nordalin tuotteita on toivottavasti tulossa. Aikaa en osaa arvioida mutta hyvää kannattaa odottaa.

Hui, kello on jo noin paljon, ei voi olla totta. Pakko ruveta kotihommille ja joutaa jo koneelta kyllä pois, hartiat aivan jumissa. Oih ja voih. Vois kai sitä vähän venytelläkkin...
Mutta mukavaa viikkoo. Auringon paistetta toivotaan !
Maiku

2 kommenttia:

  1. Kauniita yksityiskohtia. Etenkin tuo ylimmän kuvan arabihevostalulu on mieleeni. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos !
    Vanha taulu mutta sopii nyt näihin uusiin väreihin paljon paremmin. Vielä kun saisi sen sainälle...:)

    VastaaPoista