torstai 3. kesäkuuta 2010

VUOREN VALLOITUSJuu ei Himalaja eikä Mount Everest mutta melkein yhtä vaikea. Nimittäin PYYKKIvuori. Uskon että tuossa meidän pyykkikaapissa on jotain maagista. Se ei nimittäin vaju ollenkaan, se on aina yhtä täysi. Kampetta riittää vielä erilaisiksi kasoiksi ympäri taloa. Saattaapi löytyä puhtaita laskosteltuja, puhtaita laskostelemattomia, puoliksi puhtaita tai puoliksi likaisia, miten sen nyt ottaa, niitä kasoja löytyy tyttöjen huoneitten lattialta. Tunnustettava kait on että myös minun vaatteita löytyy, yleensä kodinhoitohuoneen pöydältä aikamoinen keko...En ole mitenkään hirveän hyvä tässä vaatehommassa. Mutta puhtaissa vaatteissa kuitenkin kuleksitaan, siitä en tingi. Tällä viikolla oon kyllä myllyttänyt konetta oikein urakalla, ehkä tässä jotain toivoa vielä on...
Kesäkukkia on myös tullut laitettua, en jaksa odottaa sitä "kesäkuun kymmenettä" päivää vaan purkissa ovat. Toivottavasti ei kovian kovia pakkasia enää tule, saisivat nääs pysyä hengissä. Niihinkin saa menemään sievoisen summan euroja kun " vielä sinne " ja " oi että tämä olis tosi ihana tuonne" ja ja...
Muuten on ollut taas kiirus viikko, lupasin tännekkin kirjuutella enemmän mutta aina vaan meinaa lipsahtaa useampi päivä. Ootte kyllä mielessä joka päivä mutta kun ei ehi niin ei.
Puodin kuulumisia sen verran että kellot laiton tänään alennukseen, 20 prosenttia miinustetaan hinnoista. Tarjous on voimassa su 6.6 asti ja koskee kaikkia kelloja.
Tulossa on vielä munakaappeja, lasiovellista hyllyä, Caloun Moa-mallia odotellaan myös. Harmittavan pitkään vain menee, odottavan aika on pitkä. Toivottavasti jaksatte odottaa jotka olette tulevista kyselleet.

Nyt taidan vielä vähän laitella pyykkejä ja katsoa samalla Housen.

Öitä !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti