perjantai 23. heinäkuuta 2010

Kiireen lykkäsi

Voi että on pitkiä nämä postauksien välit...kohta ette varmaan ennää viitti käyvä täällä ollenkaan :(( Pikapäivitystä tälle aamulle sen verran että kiireenhän se lykkäs, niinkun aina. Tämä viikko on ollut lomaviikko tuolta puodin puolelta ja kotona on paiskittu hommia että en tiiä voisko ihan lomalomasta puhua. Mut ei haittaa, ihana että on rästihommia saatu pois.
Tulevana viikonloppuna on siis esikoiseni rippijuhlat. Hyvänen aika, minun pieni tyttö, missä on hurahtanut 15 vuotta ? Kyllä ei perässä pysy, niin tuo aika rientää...Niin sen kiireen lykkäsi tietysti juhlat. Oon semmoista tyyppiä että " onhan tuonne aikaa, kerkeen tehä sen ja sen sitten " jne jne. Tiedätte miten siinä käy. Kaikki onkin sitten viimetipassa. Nyt jostain syystä ei hirveetä paniikkia pukkaa, kerkeen kyllä ja juhliin on tulossa tuttuja ihmisiä ja juhlakalun kavereita joten rennolla otteella mukavat juhlat. Se olis niinkun tavoite :)
Mutta nyt täytyy rientää pienimmälle sukkahousuja ostamaan, on luvattu sunnuntaiksi sadetta :( ja kirkossa on aina viileetä. Sitten vielä lautasliinoja,kakkualusia, juustoraastetta, pekonia, pikkuhaarukoita......

Mukavaa viikonloppua !!
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti