keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

PAISTA PÄIVÄ, HELLI HELLE
Ei sais valittaa ei. Ei ainakaan hyvästä kesästä, kuumuudesta ja auringonpaisteesta. Tätähän sitä talvella odotetaan. Lämmintä. Ja ihana että lapsilla on ollut ihanat lomasäät. Paljon olis keljumpi jos vettä satais ja harmaata ois.
Mutta...MINÄ EN ENÄÄ KESTÄ TÄTÄ HELLETTÄ !!!! Haluan vähän viileempää ! Oon syksy-ihminen ! Ei oo minua tarkoitettu näin kuumaan ilmanalaan !
En niitä vesisateita kaipaa enkä syksyn pimeyttä mutta ei oo ihanampaa kuin aurinkoinen kylmä syksyinen päivä.
Aah, kylläpä helpotti kun sai purkautua tästä helle-asiasta. En enää jaksa hehkuttaa että " on kyllä ihana kun on lämmintä ". No, toisaalta mielelläni "kärsin" muitten puolesta jotka tästä oikeesti tykkää. Ja niinkuin ylempänä mainitsin, ihana että lapsilla on ollut hyvät lomasäät.
Mutta nyt seis valitus. Hommiin on lähdettävä, ja ensi viikolla tiedossa lomaaaaa. Jihuujippiii. Arvatkaa mitä aion tehdä ? Oikein arvattu ! Siivota. Jos saan hyvän siivousfiiliksen päälle niin siinä hermo lepää kun paikat järjestyy, koko ajan kuitenkin mielessä että pitäis tehä tuo ja tuo. Mutta vannomatta paras, sen näkee ens viikolla miltä tuntuu.
Laitoin nettipuotiin ja pihapuotiin loman kunniaksi alea. Kaikista tuotteista on - 20 %. Etu on voimassa tuonne 25.7 asti. Tilaukset kaupassa toimii normaalisti mutta tuolla vkolla 29 tilatut toimitellaan sitten seuraavalla viikolla. Pihapuodissa voi lomankin aikana käydä ostoksilla jos vain olen kotona.
Laitan vähän kuvia viimeviikolla tulleista Nordalin tuotteista.

Palataan :)
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti