tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kesän öistä elämää


Kesällä meillä on meno rentoa. Joskus se näkyy myös muillekkin, nurmikko saattaa rehottaa ja pienimmän leluja ja pyöriä on pitkin pihaa, on semmoista elävän näköistä :) Meno saattaa jatkua iltamyöhäiselle, jopa yöhön. Hyvä esimerkki oli viime lauantai, vanhin leipoi 22.30 korvapuusteja ja grillissä tuli porukalle ruokaa. Ekaa kertaa tosin noin myöhään leivottiin mutta jos 15-vuotias lauantai-iltana haluaa leipoa ennemmin kuin olla huitelemassa kylillä niin siitä vaan. Yötä mmyöten pihalla pelataan sulista ja paistetaan lättyjä, kavereita pyörii milloin enemmän, milloin vähemmän. Se on aivan älyttömän kivaa ja mukavaa vaikka minä välillä murisen ja tuskailen ( edelleen ) kun jää kotityöt rästiin. Tosi tylsää mutta kaitpa ne jo tuntevat minut ja sulkevat korvansa kitinältä :(
Meille on tulossa myös juhlat muutaman viikon kuluttua, taisin niistä jo mainitakkin tuolla aiemmassa postauksessa. Rippiskesä esikoisella, kohta alkaa n. viikon kestävä leiri. Äsken tilasin juhliin täytekakut, jonkunlaisia kyllä itsekkin väsään mutta haluan nyt juhliin ihan varman päälle onnistuneet ja hyvät. Tiedossa on toooosi hyvää mansikkakakkaua. NamNamNam.
Ajattelin sitten vähän lomailla, varmaankin 19.7 alkavalla viikolla. Ilmoittelen tarkemmin puodin sivuilla. Ootteko käyneet kurkkaamassa uusia tarjouksia ja etuja ? Käykää ihmeessä, sieltä saattaa löytää jotain kivaa :)

Nyt vielä hommiin !
Mukavia kesäpäiviä, leppoista loikoilua ja aurinkoa !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti