keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Ihana aamuNiin ihana auringonpaisteinen aamu. Ihana vaikkakin aika vauhdikas on ollut , kello on nyt 8.43 ja tähän mennessä on kerennyt tapahtua jo vaikka mitä.
On pakattu lähteviä tilauksia, tehty aamuhommat josta vaikein on ehkä saada vanhin tytär sängystä ylös. Ensimmäinen herätys on rauhallinen ja ilmoitellaan että " kello olis jo 7 nouseppa ylös ", toinen herätys on noin 7.10 " kello on jo kymmenen yli, nouseppa ylös ", kolmas herätys 7.20, " hei kello on jo 20 yli, kohta tulee kiire " ja sitten se viimeinen 8.30, ei enää yhtä rauhallisesti kun ensimmäinen herätys, " no niin kello on jo puoli, en vie kouluun jos myöhästyt ". Tämä yleensä auttaa. Sitten seuraavat 40 min hän juoksee ympäri taloa kun on KIIRE !! mutta ihme kyllä aina ehtii linja-autoon. Tai melkein aina.
On käyty myös kaupassa, kahdessa vielä kun toinen ei auennutkaan 8.00 vaikka niin muistelin :(, hellyin käyttämään keskimmäistä kun on kuulema eväs-päivä ja meillä ei tietenkään ollut mitään mitä vois ottaa, siis hänen mielestä. Pienin vielä viety hoitoon joka on tällä viikolla onnistunut niin ihanan hyvin ja helposti. On nimittäin ollut joku ihmeellinen "äitin ikävä"- jakso muutaman viikon ja eron hetki aamulla on kirvoittanut isot itkut. Helpotuksena hänellä on minun paitani repussa jota voi pahimman ikävän iskiessä nuuhkia. Voi pientä. Minulle laitettiin töihin mukaan myös hänen paitansa jota minä voi myös nuuhkia jos tarve vaatii :)

Puodille tuli taas eilen jotain uutta, kelloa ja kylttiä sekä vielä odotellaan lisää tulevaksi. Eniten odottelen noita ihania Caloun- puukenkiä, ovat niin somat. Uusi toimittaja on myös mietinnän alla, vähän jo katselin tuotteita. Voi olla että tilaus lähtee menemään. Mutta siitä tuonnempana.
Aurinkoiset heipat teille !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti