tiistai 30. maaliskuuta 2010

Kotipäivä

Jo toinen päivä kotona pikku virpojan kanssa. Selätetyksi luultu yskä palasi entistä ärhäkämpänä ja toi mukanaan päänsäryn ja kurkkukivun ja korvaankin välillä pistää...Eipä muuta kun eilen terveyskeskukseen ja ensin sairaanhoitajan tarkistettavaksi. Korvat; toinen ok, toinen kiikun kaakun onko tulehdusta tulossa vai ei -> seuraillaan miten etenee. Rintarohinat, sieltähän sitä kummaa vinkunaa kuuluu ja tulehdusarvojen tarkistamiseksi verikoe. Pikkupotilaalle ensimmäinen ja itku alkoi heti kun sana verikoe ole lausuttu. " Entä jos siitä tullee velta ?" " Otetaanko se mahasta ?" " Se sattuu ihan hilveesti..." " No kyllä siitä vähän verta tulee ", " Ei oteta lapsikulta mahasta kun sormenpäästä ", " Se vain vähän nipistää ja on hirmu äkkiä ohi, ei oo hättää " Loppujen lopuksi nipsaus kävi äkkiä, melkein huomaamatta ja helpotus oli veren luovuttajallekkin suuri. Kokeen jälkeen vielä lääkärille ja verikoetta paitsi samat jutut uudelleen. Tuloksena äkillinen keuhkoputken tulehdus joten apteekkiin troppia hakemaan ja kotiin. Nytpä sitten sairastellaan ja yskitään. Sitä riittää, ihan yölle asti. Juu ei tartte nukkua ei. Mutta eiköhän tästä kohta eroon päästä. Ja potilas on kuitenkin yllättävän virkeä, juoksuttaa kummasti :) Äsken taas tuli yllättävä kysymys " Äiti, pitäsköhän meijän erota ? " Siis mitä ?!:) Mistä sinä tuommoista kyselet ? Kuulema televisiossa aina sanotaan noin...:) Voi hyvänen aika, huoh.

Puodin kuulumisista...tilaukseen laitoin monenlaista puista rasiaa, isoa ja pientä, kannellista ja kannetonta, koukkuja ja naulakoita ja jotain muutakin kivaa. Toimitukset ovat tuolla huhtikuun lopussa tai toukókuun alussa.
Maksutapoihin tuli vielä yksi vaihtoehto lisää, Klarnan lasku / osamaksu on lisätty koneelle. Maaliskuun kk-arvontaan arvontaan, 50 € lahjakortti puotiin, ennättää ja kannattaa vielä osallistua. Laita osallistumisesi vaikka Ota yhteyttä- lomakkeen kautta ( löytyy kaupasta ). " Hoitohommat" kutsuu :)
Iloiset heipat 1
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti