sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Niin hyvää


Viikonloppu paketissa, oli ihan hyvä. Viikonloppu siis. Lapsi sai turnaukseen kinkkupastejoita ( olivat vielä vähän helpompia ja nopeempia kun ne aikomana rullat... ), aamulla heräsin vääntämään niinkuin aioin ja hyvä mieli tuli molemmille. Hirveesti semmoista "pitäis tehdä" tekemistä en saanut vieläkään aikaiseksi mutta jotain kumminkin. Tänään sentään sain itseni piiiitkästä pitkästä aikaa ulos ja lenkille. Kiitos ystäväni S., ilman soittoasi ei olisi tullut lähdettyä. Maailmaa parannettiin myös tunnin verran, olo koheni kummasti ja alkanut ja vähän alkuunsa lopahtanut laihdutusyritys toivottavasti saisi taas uutta puhtia. On se niiiiiiin vaikeeta :((( Miksi kaikki hyvä on niin hyvää ? Haluaisin vieroittua makeasta ja herkuista kokonaan pois. Mikä auttais ? Pitäisikö syödä niin että pahaa tekisi, siis ihan y....n asti ? Vai pitäiskö viikossa yhden herkkupäivän ? Kieltäisikö koko talosta kaikenlaiset herkkuihin viittaavat ? Muutama päivä menee ihan ok mutta sitten kun se iskee niin porkkana tai lasi mehua on niin laiha lohtu. Ei auta. Kohtauksen iskiessä etsitään joka paikka, siis JOKA paikka löytyisikö mitään karkkia, lähinnä suklaata. Olisko jäänyt kellään ( ainut jolta voisi jäädä on mies ), tai unohtunut syömättä ( hyvin epätodennäköistä )tai tai...se himo tuntuu ihan kurkussa asti. Onkohan mulla joku tauti ?
Siis huomenna ostan omppuja, appelsiineja, banskuja ja viinirypäleitä. Ja syön järkevästi. Oikeeta ruokaa. Jo se on kumma jos ei onnistu.
Niin ja tänään kävi myös mieluisia vieraita, oli mukava nähdä T & S.
Nyt ei muuta kuin kiitti ja kuitti.
Palataan !
Maiku

p.s. Siis niin järkyttävän ihan tuo leivos. Rauhallinen hetki päivällä, kuppi kahvia ja tuo ihanuus. Voisko olla enää mitään parempaa ?? Vaikea keksiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti