maanantai 1. maaliskuuta 2010

Tahtoo valkoista !!
Nyt se iski...ja on sitä ootettu. Nimittäin into laittaa taas kotia. Pitäis purkaa, hioa, maalata, sisustaa, kattoa, seinää, lattiaa, kaikkee...Tämähän johtuu tulevasta keväästä, haluan valkoista, tartten valoa !!! Jonkun tai monienkin mielestä valkoinen on kylmä, tylsä ja steriili mutta ei minun. Minä H A L U A N ! ( tässä kohtaa pitää olla kädet puuskassa ja polkea jalka lattiaan sanojen tehosteeksi, mallia meidän 4- vuotiaasta ) Valkoisen seuraksi lämmintä puuta, sinkkiä, vihreetä lähinnä viherkasvien muodossa ( kasviraukat, elinikäennuste tulee taas olemaan aika lyhyt ) , jotain pehmeetä ja ihanan mukavaa..oih ja voih...Ja keittiö...valkoista,valkoista ja valkoista...hyllyjä, kuppeja, kippoja, uusia ja vanhoja.
Ei tarvita enää kuin aikaa, remonttireiska ja rahaa. Hetken on oltava oikea ja otollinen kun remonttitoiveita aletaan kotona esittää. Ei heti töitten jälkeen, ei nälkäiselle ihmiselle ( kysyjäkään ei saa olla nälissään ), ei ensimmäiseksi heti aamulla...kun on paljon pelissä täytyy ajankohta suunnitella tarkkaan.
Onneksi remontista on ollut puhetta joten taivuttelu ei pitäisi vaatia ylimoimaisia ponnisteluja. Minä vaan haluaisin etta aloitetaan nytihanhetitässä ja nyt !!
Ensihätään kyllä kummasti piristäisi oikein kunnon siivous...mutta kun ei muka kerkee ja jaksa. Taitaa olla enemmän innosta kiinni, jokin piristysruiske pitäisi saada. Ollappa yhtä pirteä tarmonpesä kuin tämä ihana leskirouva Turun puolesta suut makiaks- Marja Tyrni :) Mutta puhdas koti ja tuoreita kukkia, niillä pääsee jo pitkälle.
Mukavaa alkavaa viikkoa !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti