maanantai 15. maaliskuuta 2010

Sitä sekamelskaa...


Mistähän tuo otsikko "Suloista sekamelskaa" oikein tuli mieleeni ? Sekamelskan ymmärrän mutta mitään suloista siinä ei tällä hetkellä taas ole. Epämääräisiä "kasoja" on taas ilmestynyt sinne tänne, lähinnä vaatteita. En ole mitenkään hirveän järjestelmällinen ihminen, haluaisin kyllä että paikat olisi ojennuksessa ja hyvässä järjestyksessä mutta ne ei vaan pysy. Näkisittepä keittiön kun joskus, nykyään ihan liian harvoin, leivon jotain. Miten aikuinen ihminen saa semmoisen sotkun aikaan ??
Hirveen hyvä oon neuvoja jakelemaan esim. lapsille miten tavarat sitä mukaa pois kun käytetään jne. jne. Välillä stressaa tekemättömät työt I H A N hirveästi, ja koko ajan ne häiritsee vähän että "pitäis tehä sitä ja sekin on tekemättä vielä". Mutta ei auta, työt ei tekemällä lopu, eikös sitä niin sanota. On meillä välillä siistiäkin, jos sattuu oikeaan rakoseen näkemään :) Sitä kyllä hermoilee aina ihan turhaan, kaikki perusjutut on kuitenkin niin hyvin että no hätä.
Tuli muuten aikas paljon niitä vanhoja viinilootia, pinot yltää lattiasta kattoon. Muuten vähän huonoja uutisia noilta tavarantoimittajilta, taitaa tuo lakkoilu nyt viivästyttää tulossa olevia uutuuksia. Eikö ne vois jo sopia :(
Mukavaa viikkoa !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti