torstai 11. maaliskuuta 2010

Kaupan hyllyltä



Viikonloppu täytyy pyhittää puodissa/varastossa pyörimiseen, kaik paikat on ihan hujan hajan. Uutuuksia on tullut useampaan otteeseen ja vielä ootellaan muutamia lähetyksiä. Iso lasti vanhoja viinilaatikoita on taas tulossa ja niissä onkin miettiminen mihin sijoittaa...ajattelin ottaa muutaman itsellekkin, niihin saa aika kivasti laitettua uunipuita. Ja lumien hävittyä ( ehtineekö nuo sulaa ollenkaan :( )rappusille, terassille, oven pieleen, kukkia sisälle ja vaikka mitä ihanaa. Tänään saapui myös lähetys Ruotsin maalta, kauniita tuolinpäällisiä; ruutua, raitaa, beigeä, valkoista, roosaa. Jospa huomenna ehtisin laittaa ne nettipuodinkin hyllylle. Pienellä jutulla saa isosti uutta ja raikasta ilmettä keittiöön, aina ei tarvi mennä sen vaikeimman ( = kalliimman ) kautta.
Aatelkaa, nyt ollaan jo maaliskuun puolivälissä, aika menee aivan hirmuista kyytiä. Ostin eilen uuden lehden jossa oli enimmäkseen puutarha-juttuja. Niin ihania kuvia ja tunnelmia, tulee aina hirveä hinku suunnitella ja ajatus lähtee lentämään. Mutta se toteutus sitten tiputtaakin minut toooosi kovalla vauhdilla alas unelmistani. Taitoa siihen hommaan ei ole sitten ei niin ei yhtään, oon aivan onneton tumpelo niissä hommissa. Ruukkukukat saan kesän pysymään elossa mitä suuresti ihmettelen mutta muutenpa on surkeeta räpellystä. Ei ole tyttö äitiinsä tullut. Meidän äiti suunnilleen asuu kesät pellossa, se saa tukikepitkin kukkimaan ( ei nyt ihan muovisia mutta melkein ) Äitin piha on ihana, erilaisia kukkia on ja PALJON.
Minä tyydyn ihastelemaan vielä muiden luomuksia. Tulee halvemmaksi.
Miten tämä näin kesäiseksi meni ?? Lunta on tullut taas niin en viitsi sanoa miten paljon mutta paljon ! Kevättä kohti kuitenkin :)
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti