perjantai 21. toukokuuta 2010

Aamun ihana rauha

Ihana aamu. Tulossa taas lämmin päivä ja tähän aikaan aamusta vielä hyyyvin hyvin rauhallista. Ylhäällä vasta yksi tytöistä ja jos muistatte vanhemmasta postauksestani niin se vanhin lapsukainen vetelee vielä hirsiä ihan täysillä vaikka herätetty on jo kahdesti. Kohta tulee se viimeinen uhkauksella " en sitten vie kouluun ". Tehoaa aina.

Ihanaa myös että on perjantai, tykkään varmaan perjantaista eniten. Tänään täytyy plärätä papereita ja juosta vielä asioilla. Apulaisena häärii pienin V. koko päivän. Saattaapi päästä myös "torijätskille". Nam ! Muuten luvassa siivoilua ja kauppaa, sitä normaalia. Viikonlopuksi on tulossa myös pieni vieras V., meijän V. on ihan innoissaan. V:n isästä ei kuulema olis niin väliä kun " se aina kutittaa mua ".

Puodin yritän saada myös ensi viikoksi kuntoon, hintalaput paikoilleen ja tavarat ojennukseen. Eilen tuli ne odotetut rasiat ja lootat ja myöskin uusia kenkiä, tosi pirtsakat punaiset ja kauniit beiget. Kengät on jo puodissa mutta muut tavarat odottavat vielä päivitystä koneelle. Sekin olisi tämän päivän ohjelmassa.

Ai niin. Arvatkaapa millä kirjuuttelen ? Uudella läppärillä :) Sain kuin sainkin sen toimimaan. Vaati muutaman puhelun, muutaman hikisen tunnin koneella, muutaman ( aika monen itseasiassa ) #%&%%**##-sanan mutta TOIMII !!

Aurinkoista viikonloppua !

Maiku :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti