torstai 6. toukokuuta 2010

Muutoksen tuulia...

Tämä viikko on ollut niii-ii-iin mukava. Tosi kiireinen mutta mukava. On pakattu, purettu lähetyksiä, viety postiin, istuttu koneella ja taas pakattu, välillä kauppaa, tiskiä, ruokaa, päivähoitoon ja pois päivähoidosta...lista on suurinpiirtein loputon :) Ootte varmaan huomannut että mulla on AINA kiire ! Se istuu luonnossa enkä saa sitä varmaan ikinä pois, eli suurimmaksi osaksi teen sen kiireen itse. Huono huono tapa. Ja aikas " ressaava ".

Tämän viikon maanantaina jäin sitten kokopäiväiseksi kaupan tädiksi ( vähän jännitystä elämään ) eli tarkoittaa sitä että tuolta profiilista tipahtaa se sihteerikkö pois. Ne hommat on nyt ainakin joksikin aikaa tehty. Terveiset vaan vielä kerran työkavereilleni, olitte ihania ja mukavia :)

Ens viikonloppuna heiluu vasara. Toivottavasti. Puoti on saatava uuteen uskoon, minä EN ENNÄÄ MAHU sinne !! Tavaraa on niin paljon ja lisää tulee. Elikkäs hyllyä seinälle naputtamaan ja maalisutia heiluttamaan. Mukavaa ja ihanaa ! Täytyy saada tuo remonttireiska vaan samanlaiseen vireeseen...

Vaan nyt moikat ! Täälläpä paistaa aurinko :))
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti