perjantai 14. toukokuuta 2010

Oonkohan ainut...

...joka nyt istuu koneella sen sijaan että tapittaisi telkun ääressä Suomi-?joku jääkiekko-ottelua. Minä en vaan jaksa seurata sitä. Pelinkulku on kyllä selvillä, sen nimittäin kuulee. Minun lisäksi melko pitkälle tämä meidän kotikadun pätkäkin veikkaan. Kyllä on tunnelma katossa kun verkko heiluu.
Muuten on aika hiljaista, kotona on ( lapsista ) vain pienin pirpana joka hänkin taitaa tuhinasta päätellen olla jo unten mailla. Keskimmäinen on kaverinsa mökilla, aikoi heittää tänään talviturkin, hrrrrr. Vanhin myös mökillä, synttäribileissä. Toivottavasti ootte kiltisti. On se niin ihanaa ja helppoa elämä noitten lasten iässä, ei huolta huomisesta. Ainakaan näin aikuisen näkövinkkelistä katsottuna, onhan heilläkin tietysti omat murheensa mutta toivottavasti, ja yleensä pieniä ja äkkiä ohimeneviä.
Eilen olisi voinut olla huonolla tuurilla tarjolla isompaakin murhetta. Isoimmista tytöistä molemmat ratsastavat ja eilen oli kisat, estekisat. Isompi tytöistä tuli oikein kunnolla päälleen alas selästä. Onneksi selvittiin säikähdyksellä ja särkylääkkeillä. Ja onneksi en ollut kisoja katsomassa, olisin varmaan säntäillyt pitkin kenttää hysteerisenä ja sehän se noloa on jos mikä ( siis tyttöjen mielestä ).
Nyt kyllä sauna kutsuu. Nukkumista on turha suunnitella ennenkun tuo peli on pelattu.
Helteistä viikonloppua !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti