maanantai 24. toukokuuta 2010

Maanantai

Miksi se on niin takkuinen päivä ? Tuntuu että ei irtoa ollenkaan, ihan pitää väkisin vääntää. Tämä maanantai oli kyllä yllättävän pirteä mutta yleensä se on ihan blääheijaksaei.
Huomen on uusi päivä ja täytyy olla toosi tosi tomera. Paljon asioita muistettavana, on soittoo sinnetä nnetuonne, pakattavaa ( = kiva ), hinnoittelua ( tämä näyttää vaan siirtyvän ja siirtyvän kun ei oo ihan pakko vielä ) Pitäisi myöskin löytää semmoinen maksupääte minkä voisin ottaa mukaani vaikkapa kesäkuun messuille. Nyyyt on pantava toimeksi, sinnehän ei ole kuin muutama viikko. HUI !

Messuja pitäisi ruveta miettimään mitä kaikkee kivaa sinne veisi. Voi että, haluaisin tehdä osastostani niiiin hienon. Täytyypi ruveta suunnittelemaan. Voisi olla vaaleanpunaista ja valkoista pelargoniaa, hortensiaa, vihreetä jotain, vanhoja puulaatikoita, valkoista, tyynyjä, vanha soffa...ja pari tomeraa apulaista. Ehdottelin jo tytöilleni mutta ihan hirveesti eivät vielä innostuneet :)

Muistatteko aiemmasta postauksestani kun haaveilin remontista ? Juu ei olla vielä alotettu ei. Välillä käy aina keskusteluissa mutta ei pääse toteutukseen asti. Totta puhuen nyt ei ole kyllä keretty eikä jaksettu. Mutta olis se niin ihana. Pitäisi vaan alottaa. Sitä valkoista haikailen edelleen. Sitä olisi niin helppo muutella mielen mukaan. Oi että. Miten minä saisin tuon reiskan remonttifiilikseen ? Pitäsikö vaan kylmästi alottaa jostain nurkasta ? Jospa nyt kun lomat alkaa niin löytyisi joku rakonen remonttihommillekkin. Samassa postauksessa oli myös maininta " miten siivouskin jo piristää kummasti " Iso huoh !! Arvaatte varmaan :)

Erityisen ilon päivääni sain tänän meilitse. Kiitos vielä S. !
Ihania ootte kaikki <3
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti