tiistai 18. toukokuuta 2010

Yhteydet pätkii


Tai ei oikeastaan toimi ollenkaan. Ostettiin pöytäkoneelle kaveriksi läppäri ja eikun sitä yhdistelemään. Joo-oo, nämä on ihan avaruuskieltä mulle mutta kun on pakko. On ostettu reititintä ja tikkua ja osittain yhteydet on ok. Kait. Mutta kun ei pääse nettiin ei, vaikka yritän syöttää kysyttyä koodia ( mikä on tietysti virheellinen ) ja irrotella ohjeen mukaan johtoja ( mikä ei tuota tulosta tietenkään ) GGRRRRRR !!! Että minä en jaksais näitten kanssa ja eniten ärsyttää kun EN TAJUA !! Pakko ruveta soittelemaan viisaamille mutta kun on kiva kun en ees tiiä mitä pitäis kysyä puhumattakaan että älyän mitä ne vastaa. Huoh. Ja vielä isompi huoh.
Mutta eipä auta, nyt asennetta peliin ja luuria kouraan. Sitten tilaukset pakettiin ja postiin. Puotiin hinnoittelemaan ja järkkäilemään vielä paikkoja. Joka ikinen kippo ja kuppi on siirretty uuteen paikkaa. Oli muuten aikamoinen homma :) Ilmoitusta myös lehteen suunnittelemaan.
Suurimmalta urakalta ( taas kerran ) näyttää tämän kodon saaminen edes jonkinlaiseen järjestykseen. Mina en YMMÄRRÄ miten tämä on koko ajan sekaisin. Vaikka illalla suht koht laittaa paikat ojennukseen niin kun aamulla porukat on kaikonneet niin talo on ihan hävityksen jäljiltä. Taas huoh. No onhan mulla koko päivä aikaa, tehhään mitä keretään.
Asiasta kolmanteen...ihan tositosi mukavalta tuntuu kun blogi oli saanut uuden lukijan. Heipparallaa ja tervetuloa :))

Mutta nyt otan sen puhelun sinne KPOlle ja kysyn " jotain". Katotaan miten käy.

Palataan !
Maiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti